ToftCare A/S

Beskrivelse af ToftCare A/S

Vores virksomhed bygger på fire meget vigtige grundsten.
Innovation, nærvær, fleksibilitet & kvalitet.

Innovation er en hjørnesten i virksomhedens strategi og har altid været det, siden virksomheden tog sin spæde opstart i 1947 med etablering af Axel Toft A/S. Med innovation som udgangspunkt har man kunne konkurrere med store multinationale selskaber om at levere den bedste løsning indenfor ernæring. Innovationstankegangen tvinger hele tiden nye tanker og idéer frem, og det er det materiale, der bærer udviklingen i Toft Care. I vores innovation af nye arbejdes gange eller produkter har vi fokus på klima og hvordan vi som virksomhed både kan spare penge men også nedsætte CO2.


I alt hvad vi gør er nærvær væsentligt, og det har det altid været. Ser man tre generationer tilbage i virksomhedens historie, var den daglige kontakt til f.eks. lokale landmænd en vigtig del af virksomhedens nærvær, da disse var virksomhedens grundlag. I dag forsøger vi at udnytte teknologiens muligheder for at skabe nærvær via f.eks. sociale medier. Her kan vi både skabe og holde kontakt samt udvikle nye produkter, få hurtigt feedback og ikke mindst øge serviceniveauet. Selve nærværet kommer til udtryk gennem både sociale medier og igennem direkte menneskelig kontakt.Selvom vi vokser os større med tiden, er det vigtigt for os, at du opfatter os som en fleksibelpartner. Vores fleksibilitet kommer til udtryk ved altid at være lydhør overfor ønsker og kritik og samtidig forsøge at være en aktiv sparringspartner indenfor ernæring og udvikling af retter med proteiner, kulhydrater, fedt, fiber, vitaminer og mineraler.

Vi har en klar holdning til kvalitet og sporbarhed, hvilket kommer til udtryk i vores opmærksomhed på at efterkomme gældende lovgivning og kvalitetskontrol. Vi værner meget om vores Elitesmiley, da den er et udtryk for førnævnte. Vi stiller strenge krav til leverandører og samarbejdspartnere omkring fødevaresikkerhed og fører dokumentationen igennem hele vejen.
Hjemmeside:
https://toft-care.dk/shop/27-proteindrik-til-aeldre/
Hvem står bag?
Toft Care A/S
Email:
tr@purepower.dk
Telefon:
31195999
Adresse:
Smedevej 1