Rejsefacts.dk

Beskrivelse af Rejsefacts.dk

Rejsefacts.dk er samlingsstedet for alle rejseentusiaster, der ønsker at blive inspireret og blive klogere på, hvor den næste rejse går hen.

Her finder man rejseguides til det meste af verden samt diverse artikler, rejsetips, pakkelister og meget andet. Hver dag arbejder vi hårdt for at udgive nye, spændende artikler, der giver danskerne lyst til at rejse.

Vores hjemmeside dækker alle rejsetyper og destinationer - både charterferie, krydstogter, skiferie, storbyrejser, jordomrejser og meget andet.

Hos Rejsefacts.dk forsøger vi at være meget klimabevidste, selvom vi arbejder i en branche, der allerede er bagud med mange minuspoint. Rejsebranchen er desværre en af de store klimasyndere, og vi er alle ansvarlige for, at det fremadrettet bliver mere bæredygtigt at tage på rejser rundt på jorden.

Derfor forsøger vi også ihærdigt at informere om udfordringerne på vores hjemmeside, hvor vi ofte guider vores besøgende til at tage den mest klimavenlige transportform. Vi gør samtidig en masse små ting i dagligdagen i håbet om, at 'mange bække små, gør stor å'. Det kan eksempelvis være banale ting som at cykle på arbejde eller holde møder online i stedet for at tage på en forretningsrejse til et fysisk møde.

Der er ingen tvivl om, at vi som rejsebranche har et stort medansvar for klimaet, og der er store problematikker forbundet med at rejse. Men vi mener, at det vil være naivt at tro, at folk stopper med at udforske verden. Det ligger i menneskets natur, at vi vil på opdagelse og i takt med den voksende middelklasse i resten af verden, der også vil ud at rejse, er vi simpelthen nødt til at opfinde nogle sundere og mere bæredygtige rejsetyper og transportformer.

Derfor går vi hos Rejsefacts.dk meget op i, at der bliver lagt et pres på politikerne mht. at skaffe finansiering til at forske i bæredygtige rejser. Det pres skal du være med til at lægge!
Hjemmeside:
https://rejsefacts.dk
Hvem står bag?
Rejsefacts.dk
Email:
kontakt@rejsefacts.dk