Pro-Dress.com

Beskrivelse af Pro-Dress.com

Hos Pro-Dress.com vil vi gerne støtte op om en masse gode formål. Især når det kommer til vores forretning og webshop.

Vi arbejder hver eneste dag på, at bidrage til et bedre miljø, og ser det som en helt naturlig opgave, at spare på ressourcerne, når vi for eksempel sender pakker ud til vores kunder, fra vores webshop. Derfor benytter vi os kun af miljøvenlig pakning og emballage, og prøver at mindske emballagespild, så vidt det er muligt.

Pro-Dress.com prøver også, at motivere deres kunder til at gøre en forskel. Hvis du på forhånd ved, at du skal bestille flere ting på Pro-Dress.com, så kan du også gøre en stor forskel ved at sørge for, at få bestilt alle varer samlet. Så pakker vi din ordre samlet, så vidt det lader sig gøre, og dermed er vi alle med til at gøre en forskel og minimere den emballage, der bruges på hver ordre.

Hos Pro-Dress.com vil vi gøre alt for at være det gode eksempel, og vi opfordrer andre til at gøre det samme. Sammen kan vi gøre en stor forskel.

Pro-Dress.com støtter altså også op omkring Miljøvenlig Pakning og vi er super stolte af, at være et certificeret CO2 neutral website.
Har du spørgsmål til, hvad Pro-Dress.com ellers bidrager til af miljørigtige og gode formål, og ikke finder dem besvaret her på siden, så er du altid velkommen til at tage kontakt til en af vores friske og engagerede medarbejdere - på chatten, pr. mail eller på telefonen.
Hjemmeside:
https://pro-dress.com/
Hvem står bag?
Pro-Dress.com
Email:
mail@pro-dress.com
Telefon:
24457662
Adresse:
Malling Bjergevej 78, 8340 Malling