portugaldeal.dk

Beskrivelse af portugaldeal.dk

Portugaldeal.dk er en hjemmeside, hvor besøgende kan bestille rejser og flybilletter til Portugal samt finde inspiration til oplevelser i det portugisiske gennem vores rejseblog.

Portugaldeal.dk er ikke en rejseudbyder, men fungerer som en sammenligningsportal for rejser og flybilletter til Portugal gennem et samarbejde med en lang række rejseudbydere.

Det er derfor muligt at finde alt fra pakkerejser, rejsedeals, flybilletter og forskellige former for rejser til Portugal hos portugaldeal.dk. Vi går ikke op i, om en rejse er dyr eller billig, men giver brugeren et overblik over (næsten) alle hoteller, lejligheder, vandrehjem og bed & breakfasts i Portugal, så brugeren selv kan tage et valg.

Så, hvis man leder efter en rejse til Madeira, Azorerne, Lissabon, Algarve eller en af alle de andre fantastiske rejsedestinationer i Portugal, kan det være en god idé at kigge forbi portugaldeal.

I forhold til vores nuværende og fremtidige udfordringer med et forandrende klima er vi hos portugaldeal.dk bevidste om, at vi bærer et stort ansvar som aktør i rejsebranchen.

Rejser er en stor synder, når det kommer til udledning af co2, og det er desværre mere end vanskeligt, at begrænse udledning af drivhusgasser fra fly, både og biler for en rejseaffiliate. Vi har ikke mulighed for at beskatte hverken rejseudbydere eller brugere, og vi er desværre heller ikke herre over flytrafikken (til trods for, at vi forsøger at sende så mange som muligt på ferie til Portugal).

Så, hvad kan vi gøre?
I første omgang vil vi forsøge at gøre to ting:

1. At anbefale klimavenlig transport i Portugal samt klimavenlige oplevelser.
2. Gøre besøgende opmærksomme på, at vi er bevidste om vores udfordringer med klimaet og problemet med udledning af co2 i forbindelse med rejser.

Det er ikke meget, men forhåbentlig kan vi i fremtiden komme med bedre idéer til, hvordan vi i fællesskab kan bekæmpe klimaforandringerne, så vi kan tage på ferie med god samvittighed!
Hjemmeside:
https://portugaldeal.dk/
Hvem står bag?
Cherish The Sun
Email:
kontakt@portugaldeal.dk