mp.dk

Beskrivelse af mp.dk

Mp.dk er en 100% gratis forbrugerservice henvendt til forbrugere, som ønsker at sammenligne mobilabonnementer på det danske marked. Der er stor forskel mellem de forskellige abonnementer i forhold til pris og indhold, hvorfor det er vigtigt at kende dit behov og forbrug. På den måde kan du få det bedste mobilabonnement.

Det er vigtigt for os at tage vare på miljøet i det omfang, der er os muligt. Det er ikke muligt for os at støtte talrige organisationer og initiativer, så i stedet har vi udvalgt nogle, som vi mener, passer godt til vores forretningsmodel og samtidig gør en forskel for klimaet.

Én af disse initiativer er IngenCO2, hvor vi årligt betaler et beløb ud fra, hvor mange besøgende vi har på vores sammenligningstjeneste. Pengene som IngenCO2 modtager går til CO2-reducerende initiativer, sådan at der skabes en CO2-balance mellem vores hjemmesides forbrug og miljøinitiativernes reduktion.

Vi gør en dyb ud af at sikre os, at vores samarbejdspartnere og øvrige interessenter også går op i miljøet på mindst samme niveau som os selv. Vi har derfor valgt at få mp.dk hostet gennem en service, som sikrer sig at der tages hånd om miljøet i samme stil, som webhostingen påvirker naturen negativt. På den måde skabes der som minimum en balance.

Som hovedregel gør de præsenterede mobilselskaber på mp.dk en aktiv indsats for bevarelse og beskyttelse af klimaet. Flere af dem er store nationale virksomheder som værner om deres brands, hvorfor de har en stor interesse i at vise deres interessenter, hvilken miljøindsats de udfører.

Vil du sikre dig, at dit mobilselskab lever op til dine krav og forventninger i forhold til miljøbeskyttelse, anbefaler vi, at du besøger selskabernes hjemmesider og læser deres CSR-politikker.
Hjemmeside:
https://mp.dk/mobilabonnement/
Hvem står bag?
Pricebook ApS