MONEYBANKER ApS

Beskrivelse af MONEYBANKER ApS

MONEYBANKER ApS er blandt Danmarks bedste og ældste sammenligningstjenester inden for online lån. Danske forbrugere kan bruge os til at finde det mest optimale online lån til netop deres behov, og det hele behøver ikke tage mere end et par minutter.

Vi er utrolig glade for at være repræsenteret på Klimaprofilen, da det er yderst nærliggende for os at være med til at sætte fokus på klimabevidsthed. Vi ser Klimaprofilen som en reaktion mod den øgede klimabelastning som virksomheder er medskabende til, og derfor også må påtage os et ansvar for at løse.

Som virksomhed støtter vi adskillige foreninger og initiativer, der aktivt kæmper for klimabeskyttelse og –bevarelse. Blandt disse kan nævnes INGENco2.dk, som investerer i CO2-reducerende projekter over hele verden, hvilket så skaber en CO2-balance modsvarende den mængde CO2 MONEYBANKER.dk udleder. Disse projekter kan være opførelse af vindmøller, reduktion af kulforbrug, mere miljøvenlig tilberedning af mad i Afrika og meget andet.

Hvert år støtter vi også en række udvalgte og anerkendte foreninger, som arbejder specialiseret med fokusområder. Blandt andet kan nævnes Red Barnet, WHO, Diabetes Forening m.fl., som ikke nødvendig arbejder aktivt med klimabeskyttelse, men i et bredere perspektiv arbejder for en bedre verden for dyr, natur og mennesker.

Du kan læse mere om vores CSR-politik på CSR.dk under vores profil: https://csr.dk/moneybanker-aps-0
Hjemmeside:
https://moneybanker.dk/laan-penge/
Hvem står bag?
MONEYBANKER ApS