Måltidskasser Online

Beskrivelse af Måltidskasser Online

Måltidskasser Online er en sammenligningstjeneste indenfor måltidskasser. Vi hjælper danskerne med at sammenligne måltidskasser, så du bedre kan danne dig et overblik over udvalget, tilbuddene og priserne.

På den måde bliver det nemmere for dig at finde netop den måltidskasse, der tilgodeser dine behov. Dermed slipper du også for at handle i det lokale supermarked og mindske risikoen for at overforbruge i forhold til kæmpe mængderabatter og dyre impulskøb.

Vi samarbejder med populære leverandører såsom Aarstiderne, Skagenfood, Simple Feast og RetNemt, der på hver sin måde øger sin indsats på at skåne miljøet og passe på vores klima.

Simple Feast tilbyder eksempelvis bæredygtigt emballage, som er fri for plastik. Skagenfood tilbyder KlimaKassen for at skubbe danskerne i den rigtige retning og Madspilds Kassen for at bekæmpe madspild i forhold til frugt og grønt.

En af fordelene ved måltidskasser er netop, at måltiderne tilpasses antal personer og dage. Det betyder, at du får de råvarer, som du skal bruge - og alle ingredienserne bliver anvendt i madlavningen.

Det er med til at reducere madspild væsentligt i danske husstande og gør os alle bevidste om, at vores handlinger i hverdagen har en stor betydning for vores klode.

Som virksomhed ønsker vi at bruge vores stemme ved at støtte op om disse tiltag, der kan gøre en væsentligt forskel. Derfor samarbejder vi løbende med klimafokuserede virksomheder og udgiver ligeledes indlæg om, hvilken klimaindsats du kan gøre i din hverdag.
Hjemmeside:
https://maaltidskasser-online.dk/
Hvem står bag?
Nordic Creative Life