LÅNEBEREGNEREN.DK

Beskrivelse af LÅNEBEREGNEREN.DK

Ét af de steder hvor der flest penge at spare, og dermed tjene, er ved at handle bolig, omlægge lån og overordnet set være skarp på sine finansielle muligheder og valg. Viden giver som bekendt magt og indsigt, hvilket er baggrunden for skabelsen af LÅNEBEREGNEREN.DK.

Vi har opbygget vores service som en 100% gratis låneberegner med adskillige indstillingsmuligheder, så du får det mest retvisende billede af de vigtigste detaljer ved dit lån.

Eftersom LÅNEBEREGNEREN.DK er en gratis service, har vi ikke mange midler at sikre klimabeskyttelse for. Vi har dog den overbevisning, at man som virksomhed ikke nødvendigvis behøver at spendere penge for at gøre en forskel. For os drejer det sig i høj grad om at spare på ressourcerne i dagligdagen i form af blandt andet reduktion af madspild, energibesparende belysning, offentlig transport, kontorfællesskab samt en generel omtanke.

Ligeledes forsøger vi at påvirke de fælleskaber, som vi færdes i til at agere med omtanke for miljøet. Formålet for os er at skabe ringe i vandet, så vi forhåbentlig kan være medvirkende en større bevidsthed i dagligdagen.
Hjemmeside:
https://laaneberegneren.dk/laaneberegner/
Hvem står bag?
MONEYBANKER ApS