Kaffe-Eksperten.dk

Beskrivelse af Kaffe-Eksperten.dk

Kaffe-Eksperten.dk er Danmarks førende blog inden for kaffe og hvad dette indebærer. Vi anmelder de førende produkter på markedet og vil være dit go-to website inden for kaffe.

Det er vigtigt for os at tage vare på miljøet i det omfang, der er os muligt. Det er ikke muligt for os at støtte talrige organisationer og initiativer, så i stedet har vi udvalgt nogle, som vi mener, passer godt til vores forretningsmodel og samtidig gør en forskel for klimaet.

Vi gør en dyb ud af at sikre os, at vores samarbejdspartnere og øvrige interessenter også går op i miljøet på mindst samme niveau som os selv. Vi har derfor valgt at få Kaffe-Eksperten.dk hostet gennem en service, som sikrer sig at der tages hånd om miljøet i samme stil, som webhostingen påvirker naturen negativt. På den måde skabes der som minimum en balance.

Vil du sikre dig, at dit næste kaffeprodukt lever op til dine krav og forventninger i forhold til miljøbeskyttelse, anbefaler vi, at du besøger selskabernes hjemmesider og læser deres CSR-politikker.
Hjemmeside:
https://kaffe-eksperten.dk/
Hvem står bag?
HH.Holding IvS
Email:
info@kaffe-eksperten.dk