Iværksætter Netværk

Beskrivelse af Iværksætter Netværk

Iværksætter netværk er et online netværk der samler alle de erhvervsnetværk der er ude i Danmark. Ofte så er det små lokale netværk der ikke har en hjemmeside eller på anden måde gør så meget for at vise at de findes. Det vil vi gerne hjælpe med at ændre. Vi vil gerne vise alle de givende netværks grupper der opstår på tværs af brancher, køn og alder.

Har du et b2b netværk der gerne vil ses noget mere så er platformen helt sikkert et god sted for dig at blive vist. Ikke nok med at dit netværk kan blive vist men du kan også gøre brug af de tilbud og fordele som vores samarbejdspartnere tilbyder dig. Du kan opnå store besparelser blot ved at kigge forbi.

Her hos Iværksætter Netværket skal du ikke være logget ind for at se andre netværk, arrangementer eller tilbud og fordele. Her er alt synligt for alle dem der vil gøre brug af netværket.

Iværksætter Netværke gør alt hvad vi kan for at hjælpe klimaet. Vi har ingen fancy brochure, vi sender ikke noget ud i plastik poser hvis vi kan sende det i pap eller papir. Vores kontor bruger ikke strøm når vi ikke er her. Vi sørger for et godt tørt indeklima så det er nemmer at varme op. Vi handler madspild i supermarkederne og i stedet for at smide ud så giver vi ofte vores ting væk når vi ikke skal bruge det mere og så samler vi sammen til genbrugspladsen så vi kan bortskaffe affald i sorteret tilstand så vi ikke sender alt på forbrændingen. Vi planter træer så ofte vi kan så vi kan blive Co2 neutrale og rette op på det forbrug som vi faktisk har.

Alle virksomheder der har oprettet en klima profil her kan få 25% rabat på annoncering på vores hjemmeside. Kontakt os gerne for en snak om hvad vi kan gøre for at du kan blive set mere i vores online netværk.
Hjemmeside:
www.iværksætter-netværk.dk
Hvem står bag?
Niipit
Email:
support@niipit.com
Telefon:
+4525216199
Adresse:
Østergade 10, 6500 Vojens